Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Педагогічна рада з виховної роботи на тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в освітній процес» у Бахмутській ЗОШ №5

Переглядів: 1570
29.04.2020 - 13:17

Згідно з річним  планом  роботи закладу  наприкінці квітня в Бахмутській ЗОШ №5 відбулася педагогічна рада в онлайн просторі з теми «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес».

Звернутися до теми «шкільного» здоров'я  та безпеки змушує саме життя: погіршення здоров'я підростаючого покоління досягло масштабів національної проблеми.

Педагогів закладу це орієнтує  на постійний пошук відповіді на питання: як викликати в учнів бажання бути здоровим, як стимулювати інтерес учнів до здорового способу життя.

Проведена педрада з виховної роботи була  присвячена  цій проблемі, напередодні заходу відбулося мікродослідження серед учнів 4 – 11 класів, батьків та педагогів  щодо вивчення формування мотивації до збереження здоров’я та безпеки.

Під час педагогічного онлайн - спілкування було розглянуто теоретичні питання та методи і прийоми, які можна  практично  використовувати в освітній діяльності. Про інтеграцію  в початковій школі  як  ефективну  форму навчання молодших школярів  доповіла вчитель початкових класів Ірина Маркіна. Асистент  учителя  Наталя  Оліференко поділилися досвідом роботи з дітьми з особливими потребами в інклюзивному освітньому просторі. Із  зарубіжним  досвідом  застосування здоров’язбережувальних технологій ознайомила  вчитель  німецької мови  Олена Діхтяренко.  Керівник шкільного методичного об’єднання класних керівників Віта Глущенко  розробила напрямки роботи щодо   виховання в учнів відповідального ставлення до безпеки та здоров’я.  Учитель початкових класів Вікторія Артемова доповіла  про організацію здоров’язбережувальної  діяльності у групі продовженого дня.  Про   реалізацію  змістової лінії «Здоров'я і безпека» на уроках “Фізичної культури” під час дистанційного навчання розказав учитель фізичної культури Дмитро Дробітько. Міні - практикум “Здоров’язбережувальні технології на уроках англійської мови»   провів учитель англійської мови Іван Хрипченко.

Підсумовуючи роботу педагогічної ради, заступник директора з виховної роботи  Олена Кириченко  зазначила, що тільки  формування  здорових звичок та  безпеки поведінки школярів  допоможе виховати покоління, яке усвідомлено дбає про своє здоров’я та безпеку.

Робота педагогічної ради була дуже продуктивною та  цікавою. Упевнені, що отримані знання та навички стануть у нагоді всім учасникам освітнього процесу.

Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5Педагогічна  рада з виховної роботи  на  тему «Інтеграція змістової лінії: здоров’я та безпека в  освітній процес»  у  Бахмутській ЗОШ №5

Останні статті на сайті