Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В Бахмуті пройшли покладання квітів з нагоди Дня пам'яті та примирення

Переглядів: 1554
08.05.2020 - 14:25

08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів.

Представники громади вшанували подвиг Українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. Висловлюємо повагу та низько вклоняємося усім борцям проти нацизму. Збережемо пам’ять про загиблих воїнів та жертв війни у наших серцях, щоб ніколи знову ця страшна трагедія людства не повторилась.

08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів. 08 травня 2020 року, в День пам'яті та примирення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади пройшли покладання квітів та гірлянд до пам’ятних меморіалів.

Останні статті на сайті