Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1597
26.06.2020 - 13:20

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 26 червня 2020 року

УВАГА! Важлива інформація!

Відповідно до постанови КМУ від 17.06.2020 № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» на період дії карантину та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, в Бахмутсько-Лиманському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду з 25 червня поточного року змінено графік роботи:  

  • Понеділок-четвер з 10.00 до 19.00
  • П’ятниця з 10.00 до 18.00

Охорона здоров’я

На території Бахмутської ОТГ за минулу добу випадків з захворювання на коронавірусну хворобу не зареєстровано.

З початку карантину зареєстровано 24 підтверджених випадки на коронавірусну хворобу, у тому числі 4 –  медичних працівника та 2 дитини.

На теперішній час в інфекційному відділенні Багатопрофільної лікарні знаходяться на лікуванні 3 особи з пневмонією: 1 жінка з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу та 2 особи (жінка 57 років  та чоловік 52 роки) з підозрою на COVID-19. Загальний стан всіх пацієнтів стабільний, середньої ступені важкості.

Десятирічна дитина з підтвердженим діагнозом COVID-19, перебуває вдома під динамічним спостереженням сімейного лікаря, без симптомів, стан задовільний.

На самоізоляції знаходяться 7 осіб, які повернулися із-за кордону.

ПЛР – тестами обстежено всього – 1630 осіб, у тому числі за минулий тиждень - 183 особи.

Пацієнти, яким надається медична допомога у зв’язку з проведенням планових заходів з госпіталізації, підлягають обов’язковому тестуванню на COVID-19  відповідно до стандартів МОЗ.

Цивільний захист

В місті створено моніторингові мобільні групи з контролю за дотриманням протиепідемічних вимог, до складу яких залучені представники Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва, відділу торгівлі, відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, а також Держпродспоживслужби та обласного лабораторного центру. Цього тижня мобільні групи здійснювали моніторинг ситуації з контролю за дотриманням суб’єктами господарювання у сфері торгівлі та послуг протиепідемічних заходів. Грубих порушень не виявлено.  

Соціальний захист

Управлінням праці та соціального захисту населення продовжується призначення допомоги на дітей ФОП. На сьогодні прийнято 110 звернення від фізичних осіб-підприємців для призначення допомоги на дітей віком до 10 років фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку. 50 заяв подано в електронній формі. Зазначену допомогу призначено 102 ФОП на 127 дітей.

Освіта

Вранці до дитсадків прийшло 1134 діточок. Завантаженість дошкільних навчальних закладів громади становить 40%. Всі малюки пройшли обов’язковий  температурний скринінг. 

Для інформування населення!

КМУ підтримав ініціативу МОЗ і вніс зміни до постанови, якою регламентується карантин. Відтепер Центри надання адміністративних послуг самостійно визначають час початку своєї роботи.

Виключено з випадків обов’язкової самоізоляції та/або обсервації учасників вступних випробувань, зокрема для вступу через освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна».

Заборонено роботу кінотеатрів до 1 липня, а з 2 липня – дозволити їх роботу з наповненістю не більше 50 % та за умови дотримання інших чітких вимог.

 

 

Останні статті на сайті