Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 2478
08.07.2020 - 12:02

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 08 липня 2020 року

Охорона здоров’я

За минулу добу на території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади нових випадків на COVID-19 не зареєстровано.
На теперішній час у інфекційному відділенні Багатопрофільної лікарні знаходиться 5 осіб: 3 людини з лабораторно підтвердженим діагнозом на COVID-19 та 2 особи, серед яких 1 дитина, з підозрою. Очікуюся результати ПЛР-тесту. Загальний стан всіх пацієнтів стабільний.
На амбулаторному лікуванні з підтвердженим діагнозом COVID-19 під динамічним спостереженням сімейних лікарів знаходиться 3 особи.
З початку карантину на території громади зареєстровано 26 підтверджених випадків на коронавірусну хворобу, у тому числі 4 – медичних працівника та 3 дитини. Одужало – 19 осіб.

УВАГА! Показники по Бахмутській міській ОТГ можуть відрізнятися від обласних у зв’язку з тим, що показники по області рахуються по місту реєстрації хворого, а у громаді – не тільки по місту реєстрації, а й по місту мешкання особи.

Цивільний захист

На засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулося 7 липня, прийнято рішення довести до керівників закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності Бахмутської ОТГ, рішення регіональної комісії з питань ТЕБ та НС про  заборону роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності в нічний час (з 22 години), в тому числі на відкритих майданчиках.

Освіта

До дитячих садочків сьогодні вранці прийшли 1184 дитини. Завантаженість дошкільних навчальних закладів громади становить 42%. Всі малюки пройшли обов’язковий температурний скринінг. Для безпеки дітей у ДНЗ постійно проводяться заходи з дезінфекції поверхонь, вологе прибирання та  провітрювання приміщень.

Увага! Корисна інформація!

  • Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій запускають кампанію про програму спрощеного вступу для мешканців з тимчасово окупованих територій “Тебе тут чекають”. Її мета – залучити якомога більше вступників із Криму та Донбасу до українських закладів вищої та фахової передвищої освіти. Вступники з Криму та Донбасу можуть вступати до українських закладів без складання ЗНО. Для вступу їм потрібно скласти ДПА з української мови та історії України і третій вступний іспит (або творчий конкурс), який залежить від обраної спеціальності. Програма спрощеного вступу успішно діє вже шостий рік поспіль, та цього року мешканці тимчасово окупованих територій можуть вступати на пільгових умовах до закладів освіти по всій Україні. 

           Деталі: www.vstup-prosto.com.

До відома громадян!

Дострокове припинення самоізоляції у зв’язку з перетином державного кордону, або пунктів в’їзду на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополь протягом останніх 14 днів можливе:

  • лише для осіб, які перебувають на самоізоляції у зв’язку з перетином державного кордону та контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) протягом останніх 14 днів;
  • лише на підставі негативного результату ПЛР-дослідження, здійсненого з метою припинення самоізоляції/обсервації після перетину кордону та КПВВ;
  • лише за результатами дослідження лабораторії із переліку, поданого нижче. Детальна інформація за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/news/algoritm-pripinennya-samoizolyaciyi-dlya-osib-yaki-peretnuli-derzhavnij-kordon

Шановна громада!

Бахмутська міська рада закликає: дотримуйтесь всіх рекомендацій з протидії епідемії. При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних!

Останні статті на сайті