Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1375
20.07.2020 - 11:37

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради.

Станом на 20 липня 2020 року.

Охорона здоров’я. За останню добу на території Бахмутської  ОТГ нових випадків на COVID-19 не зареєстровано.

На теперішній час у інфекційному відділенні Багатопрофільної лікарні знаходиться 2 особи з лабораторно підтвердженим діагнозом на коронавірусну хворобу.

На амбулаторному лікуванні під динамічним спостереженням сімейних лікарів знаходиться  1 особа. Захворювання протікає без симптомів.

З початку карантину зареєстровано 26 підтверджених випадків на COVID-19, з них 4  медичних працівника та 3 дитини. Одужало – 23 особи.

Департамент охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації надав інфекційному відділенню КНП «БЛІЛ м. Бахмут» 3 монітори пацієнта. Обладнання покращує укомплектованість лікарні апаратурою, що відстежує стан пацієнта, хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Благодійний фонд «Твоя опора» надав хірургічному відділенню КНП «БЛІЛ. м. Бахмут» нове медичне обладнання - аспіратор медичний ATMOS A161.

 

Освіта. До дитячих садків прийшли 1023 малюки. Завантаженість дошкільних навчальних закладів громади становить 37%. Всі вихованці пройшли обов’язковий  температурний скринінг.

 

Соціальний захист. Спеціалісти  Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Центру за підтримки UNICEF продовжують надавати гуманітарну допомогу сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах, в тому числі родинам, до яких повернулись діти з інтернатних закладів.

Також, за період 13-17 липня спеціалісти Центру здійснили соціальне інспектування 10 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах і  надали соціальні послуги

 

Корисна інформація!

ü      Міністерство охорони здоров’я змінило критерії країн «зеленої» зони і збільшило поріг активних хворих на COVID-19 із 40 до 55 осіб на 100 тис. населення. Таким чином, до списку додалися 9 нових країн, після повернення з яких українці не повинні будуть проходити самоізоляцію. Детальніше за посиланням:https://www.kmu.gov.ua/news/maksim-stepanov-mayemo-9-novih-krayin-pislya-povernennya-z-yakih-ukrayincyam-ne-potribno-bude-prohoditi-samoizolyaciyu.

ü     Україна до вересня поточного року вдвічі збільшить кількість тестувань на COVID-19 в порівнянні з поточними показниками за рахунок розширення потужностей вітчизняних лабораторій.