Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1975
21.07.2020 - 11:51

16 липня 2020 року на черговому засіданні міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат були розглянуті питання заборгованості із заробітної плати на підприємстві ПрАТ «ВІСТЕК», погашення суб’єктами господарювання боргів з відшкодування пільгових пенсій, зі сплати ЄСВ та про виконання протокольних рішень комісії у І півріччі 2020 року. Всього розглянуто зі вказаних питань 5 підприємств та 5 фізичних осіб - підприємців.

По ПрАТ «ВІСТЕК» намічена позитивна тенденція у напрямку виплати заробітної плати та із забезпеченням діючими договорами на реалізацію продукції, що виготовляється підприємством. В порівнянні з попереднім місяцем сума боргу із заробітної плати знизилась на 196,4 тис.грн.

Намічені заходи щодо підприємств, неспроможних до погашення боргів з оплати праці, зі сплати ЄСВ та з пільгових пенсій (ПрАТ «ЗОКМ», ПОГ УВП «Зоря» УТОС та ДП «ЕМЗ соляної промисловості»).

За результатами діяльності комісії з початку 2020 року з переліку суб’єктів, які були заслухані на її засіданнях, погашено борги із заробітної плати на 4 підприємствах на загальну суму 1981,4 тис.грн, зі сплати ЄСВ – по 7 суб’єктах (198,4 тис.грн.), перед бюджетом ПФУ – по 3 підприємствах (22,0 тис.грн.).