Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Урядовий портал

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1321
17.01.2020 - 11:34

16 січня 2020 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про підсумки роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за 2019 рік членами колегії було вирішено налагодити взаємо інформування між сумісно задіяними суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо випадків вчинення насильства, залучати учнівську та студентську молодь до участі у Всеукраїнських, регіональних та міських заходах національно-патріотичного спрямування.

 Начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О. звітувала про  стан роботи служби у справах дітей щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за 2019 рік. Ірина Олександрівна  зазначила про необхідність здійснення заходів щодо своєчасного взяття дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у яких відсутнє житло, на квартирний облік після досягнення ними 16 років.

 Також було розглянуто питання та про стан роботи з багатодітними сім’ями, які мешкають в м. Бахмут за 2019 рік. Членами колегії було вирішено оновити банк даних багатодітних сімей з урахуванням сімей Зайцівського, Іванівського, Клинівського, Покровського та Опитненського старостинських округів Бахмутської міської ОТГ. Разом з цим. Присутні наголосили про необхідність проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед зацікавлених сімей Зайцівського, Іванівського, Клинівського, Покровського та Опитненського старостинських округів Бахмутської міської ОТГ щодо порядку встановлення статусу багатодітної сім’ї, видачі посвідчень батькам та дітям з багатодітної сім’ї.

Останні статті на сайті