Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 260 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

У Бахмуті відзначили день працівників фізичної культури і спорту

Переглядів: 1176
14.09.2020 - 11:48

10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

На свято зібралися представники всієї спортивної громадськості міста: ветерани спорту, тренери, спортсмени, директори та вчителі шкіл, директори та викладачі навчальних закладів, працівники спортивних споруд, а також запрошені та гості міста. Вітаючи присутніх з професійним святом міський голова Олексій Рева відзначив, що спортсмени Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади протягом року досягли значних успіхів на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. Своїми спортивними досягненнями вони прославляють Донеччину, Україну рідне місто та залучають до занять спортом і фізичною культурою підростаюче покоління.
- Всім вам низький уклін та щирі слова подяки за відданість професії, любов до підростаючого покоління, за всі добрі справи і перемоги, які ви зробили в напрямку розвитку фізичної культури та спорту Бахмутської громади, - сказав Олексій Рева.

У рамках відзначення свята начальник Управління з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис привітав всіх присутніх, подякував усім тим, хто вніс свій внесок в розвиток фізичної культури та спорту Бахмутської громади, чиї заслуги піднімають імідж міста, області, країни на змаганнях різного рангу і побажав усім міцного здоров'я, нових досягнень, рекордів, перемог. Любити, берегти і примножувати спортивну славу рідного міста, Донеччини, країни.

На святі були відзначені кращі тренери, спортсмени з олімпійських та неолімпійських видів спорту, ветерани спорту, колективи комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С. Бубки, обласного центру «Інваспорт», комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю», переможці та призери чемпіонатів Європи та світу, переможці та призери Конкурсу «Кращий колектив фізичної культури, тренер, спортсмен, вчитель, викладач 2019-2020 навчального року» та багато інших представників, які внесли вагомий внесок у розвиток спортивної сфери громади.

Подяки, премії обласної державної адміністрації та Бахмутської міської ради, Олексій Рева вручив ветеранам, переможцям Європейських та світових змагань, а начальник Управління з питань  фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис відзначив номінантів категорій «Кращий колектив фізкультури, вчитель та викладач 2018-2019 навчального року».

Святковий концерт до Дня спортивного свята подарували творчі колективи міста.

10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту. 10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту. 10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту. 10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту. 10 вересня 2020 року в міському Центрі культури та дозвілля ім.Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту.