Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Урядовий портал

Відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.

Переглядів: 918
22.12.2020 - 17:13

22 грудня 2010 року під головуванням заступника міського голови Олександра Марченка відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.

Під час наради присутні обговорили аварійні ситуації, наслідки та шляхи подальшого їх недопущення, взаємодію комунальних підприємств щодо ліквідації наслідків аварій, пов'язаних з обмерзлістю тротуарів та проїзних частин, а також напрямки роботи з виявлення порушень правил благоустрою на території Бахмутської громади.

Зокрема, наприкінці наради відповідальним особам надані доручення щодо розробки комплексних заходів з покращення освітлення зупиночних пунктів та пішохідних переходів.

Відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.Відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.Відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.Відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, голів старостинських округів та ОСББ щодо проходження зимового періоду 2020-2021 року.