Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Новини
31.08.2024 - 15:54 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева у Дніпрі зустрівся з першокласниками Бахмутських шкіл та їхніми батьками

Олексій Рева особисто привітав майбутніх школярів із прийдешнім Днем знань. Вручив маленьким бахмутянам набори канцелярії для навчання, розвитку та творчості.

Зустріч завершилася спільними фото та теплими побажаннями на майбутнє.

31.08.2024 - 15:48 | Бахмутяни переглянули документальний фільм "Щит" та взяли участь у сьомому щорічному патріотичному забігу "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!

Бахмутяни, які перебувають в Одесі, до Дня пам'яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, 29 серпня спільно з луганчанами переглянули документальний фільм "Щит".

31.08.2024 - 15:45 | 9 серпня в Полтавській обласній філармонії мешканці Бахмутської громади відвідали концерт-реквієм, присвячений Дню пам’яті захисників України

Історія нашої держави сповнена подвигів її захисників. Цей день є символом безмежної відваги та самопожертви українських воїнів.

30.08.2024 - 14:15 | До уваги мешканців громади!

04.09.2024 з 9.00 до 16.00 при Центрі підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці. Дніпро» за адресою: м. Дніпро, вул. Макарова, 1-Б, здійснюватиметься прийом представником Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради.

30.08.2024 - 12:36 | Світло в наших серцях

У київському Vcentre Hub: Оболонь відбувся захід, присвячений Дню пам’яті захисників України, які віддали життя за незалежність, суверенітет та територіальну нашої держави. Хвилиною мовчання мешканці Бахмутської громади вшанували подвиг загиблих українських воїнів.

30.08.2024 - 11:07 | Тепла зустріч земляків

У Львові відбулася тепла зустріч бахмутян, організована львівським осередком підтримки «З Бахмутом у серці» та благодійним фондом «Старенькі». За чаєм земляки згадували рідне місто-фортецю, ділилися спогадами та планами.

29.08.2024 - 18:47 | Бахмутяни поклали квіти до могил загиблих українських воїнів

Бахмутяни разом з представниками осередку "З Бахмутом у серці" поклали квіти до могил загиблих українських воїнів, які поховані на Личаківському військовому цвинтарі у Львові.

29.08.2024 - 14:32 | Проведено друге засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій

29 серпня 2024 року дистанційно в режимі реального часу проведено друге засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (далі – Комісія)

29.08.2024 - 14:17 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева відвідав Кривий Ріг

Разом із головою Ради оборони міста Кривого Рогу Олександр Вілкул працюємо над тим, щоб бахмутські родини почувалися комфортно в Криворізькій громаді. Наша мета – залучити бахмутян до суспільно корисних ініціатив, підтримати їх, захистити інтереси та відстояти права.

29.08.2024 - 14:13 | Бахмутські спортсмени долучилися до меморіального заходу Мінмолодьспорту з нагоди Дня пам’яті захисників України

У Києві бахмутські спортсмени долучилися до меморіального заходу Мінмолодьспорту з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Останні статті на сайті