Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Презедент України

Онлайн консультація з експертами програми «Transparency Cities/Прозорі міста»

Переглядів: 463
06.05.2021 - 13:59

Секретар Бахмутської міської ради Анастасія КАСПЕРСЬКА провела в режимі онлайн індивідуальну консультацію з експертами програми «Transparency Cities/Прозорі міста» щодо результатів Рейтингів прозорості та підзвітності діяльності Бахмутської міської ради.

Щорічно Трансперенсі Інтернешнл Україна формують Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України, аналізують відкритість міських рад за 86 показниками в 14 сферах діяльності. За підсумками дослідження прозорості у 2020 році Бахмут посів 8 місце зі 100 у Рейтингу прозорості із загальним балом 73,1.

У 2021 році вперше укладено Рейтинг підзвітності 50 українських міст, де Бахмут отримав 12,5 балів зі 100 можливих і посів 21 місце.

Команда програми «Transparency Cities/Прозорі міста» підготувала детальну аналітику по місту Бахмут та надала рекомендації для підвищення рівня прозорості та підзвітності.

Виконання вищевказаних рекомендацій сприятиме підвищенню прозорості та підзвітності міської ради, а також покращенню показників у Рейтингах від Трансперенсі Інтернешнл Україна. Завдяки цим дослідженням місцева влада може об‘єктивно оцінювати власний показник, використовувати  результати для підтвердження досягнень та будувати ефективну комунікацію з громадськістю.