Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 273 гостя.

Презедент України

Міні-ярмарок вакансій для кафе-пекарні «Франс.уа»

Переглядів: 995
27.05.2021 - 10:50

26 травня відбувся міні-ярмарок вакансій для кафе-пекарні «Франс.уа». Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували цей захід для шукачів роботи на вакансію «прибиральник службових приміщень». В заході взяли участь 13 безробітних осіб.

Керуюча закладом Наталя Булгакова ознайомила претендентів на вакансію з особливостями роботи, графіком та системою оплати праці, поспілкувалась з шукачами роботи. Адміністраторка розповіла, що компанія побудована за принципами високоякісного виробництва та працює в форматі street-food. В умовах карантину чистота та гігієна в закладі є пріоритетним завданням, адже кав’ярня може працювати лише за умови виконання всіх санітарних норм. В працівниках цінується пунктуальність, охайність та порядність.

Роботодавець пропонує стабільну роботу, своєчасну виплату заробітної плати. Під час індивідуальних співбесід з представником роботодавця шукачі роботи цікавились рівнем оплати праці, обсягом робіт, вимогами до претендентів на працевлаштування.

В результаті проведених співбесід п’ятьом безробітним особам запропоновано спробувати себе на робочому місці. Також в ході заходу обговорювалось питання проходження стажування, по закінченню якого можливе працевлаштування на постійне робоче місце.

 

Бахмутський міський центр зайнятості

dsc03150