Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Пропонуємо службу в Збройних силах України

Переглядів: 1017
16.07.2021 - 13:47

15 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості для 15 шукачів роботи пройшла презентація Військової частини А0501. Захід відбувся з метою ознайомлення безробітних з можливістю проходження військової служби за контрактом.

Завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва розповіла присутнім про стан місцевого ринку праці, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. Вона відмітила, що сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування з достойним рівнем оплати праці.

Представник 92-ї окремої механізованої бригади лейтенант Віктор Марчак ознайомив присутніх з інформацією про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та умовами проходження служби; вимогами до претендентів, матеріальним забезпеченням, перспективами кар’єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців; переліком професій та спеціальностей, що потребують Збройні сили України.

Представники військової частини та шукачі роботи також обговорили гарантії та компенсації, пов’язані з особливим характером служби.

Бахмутський міський центр зайнятості

Останні статті на сайті