Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 171 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Великі справи дієвих команд

Переглядів: 625
01.03.2021 - 10:34

Великі справи дієвих команд - це основний слоган 2021 року Фестивалю "З країни в Україну" саме його 25 лютого на базі МЦ "Перспектива" презентував менеджер фестивалю Борис Гольцев.

Колега з молодіжного центру "Мікс" м.Вугледар розказав про комплекс стратегічних напрямків, які пропонує нашій ОТГ фундація соціальних інновацій "З країни в Україну" щодо системного розвитку гуманітарної сфери ОТГ. Комплекс проєктів та активностей являє собою три основних напрямків: академія фестивалю, академія волонтерів, та академію культурних посадовців. Це унікальні освітні медотидики, які дозволяють розвинути широкий спектор навичок для представників влади, громадськості та бізнесу. Участь в академії безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://l.facebook.com/l.php... Поспійшай долучитися до крутої команди та стати організатором фестивалю

Великі справи дієвих команд - це основний слоган 2021 року Фестивалю "З країни в Україну" саме його 25 лютого на базі МЦ "Перспектива" презентував менеджер фестивалю Борис Гольцев. Великі справи дієвих команд - це основний слоган 2021 року Фестивалю "З країни в Україну" саме його 25 лютого на базі МЦ "Перспектива" презентував менеджер фестивалю Борис Гольцев.

Останні статті на сайті