Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бахмутський центр зайнятості пропонує працювати безпечно

Переглядів: 629
02.08.2021 - 12:19

30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО. В рамках цієї кампанії було проведено низку заходів, спрямованих на інформування населення та роботодавців про небезпеку нелегальної зайнятості.

На центральній площі міста фахівці центру зайнятості інформували населення про наслідки, пов’язані з використанням незадекларованої праці. Людей закликали обирати легальну зайнятість, інформували про актуальні вакансії місцевих роботодавців.

Сумісно з Бахмутським міським центром соціальних служб проведено зустріч з соціально незахищеними категоріями населення. З метою сприяння їх офіційному працевлаштуванню учасників було ознайомлено з  інформацією про наявні вакансії Бахмутського району та з інноваційними сервісами на базі Google Maps, зокрема інтерактивною мапою актуальних вакансій регіону.

Для роботодавців та безробітних осіб проведено вебінар на тему глобальної проблеми торгівлі людьми та важкого становища постраждалих  від цього злочину. Учасників вебінару було проінформовано про переваги, які їм дає офіційне оформлення трудових відносин. Для роботодавців це, насамперед, імідж соціально відповідального бізнесу, відсутність штрафів, стимули від держави та зменшення плинності кадрів. Для безробітних – соціальна захищеність.

Бахмутський міський центр зайнятості

 30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.  30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.  30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.  30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.  30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.  30 липня з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Бахмутський міський центр зайнятості долучився до загальнонаціональної інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО.