Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Донецька обласна рада

КП «БАХМУТ-ВОДА» запрошує на роботу

Переглядів: 751
18.08.2021 - 16:32

18 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для КП «БАХМУТ-ВОДА», яке займається збиранням, очищенням та розподілом питної води, як для населення, так і для підприємств нашого міста Бахмут. Підприємству на цей час потрібен контролер водопровідного господарства.

Відкриваючи захід, директорка Бахмутського міського центру зайнятості, розповіла про соціальні послуги, які державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців, а також відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця.

Під час заходу начальник абонвідділу Вікторія Сташевська ознайомила присутніх зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці.  Представниця підприємства провела співбесіди з кожним претендентом на працевлаштування.

В заході взяли участь 7 зареєстрованих безробітних. Протягом заходу шукачі роботи цікавилися умовами роботи та ставили питання щодо виконання професійних обов’язків. За результатами співбесід двох осіб було відібрано та направлено для ознайомлення з роботою на підприємстві.

КП «БАХМУТ-ВОДА» запрошує на роботуКП «БАХМУТ-ВОДА» запрошує на роботу

Останні статті на сайті