Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Засідання круглого столу

Переглядів: 714
10.11.2021 - 11:51

В рамках адвокаційної кампанії Всесвітньої організації охорони здоров‘я у співпраці з Міністерством охорони здоров‘я, Громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Європейського Союзу відбулось засідання круглого столу «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні». Захід відбувся у змішаному офлайн та онлайн форматі.

Серед питань, які були розглянуті - актуальний стан захворюваності та вакцинації від COVID-19 у Донецькій області, шляхи підвищення мотивації медиків та літнього населення до щеплення від коронавірусу та проактивне долучення місцевої влади та громад до проведення вакцинації і надання інформації, що ґрунтується на доказовій медицині, для пріорітетних груп із фокусом на людей літнього віку.

До участі у круглому столі були запрошені Міністр охорони здоров‘я України Віктор Ляшко, заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников, директор Департаменту охорони здоров‘я Донецької облдержадміністрації Володимир Колесник, спеціалісти ВООЗ, представники громад Донецької області.

У заході взяла участь заступник Бахмутського міського голови Інеса Мельник. Інеса Євгенівна представила приклади успішної співпраці між владою, медичною спільнотою, громадськістю з питань вакцинації населення від COVID-19 на території Бахмутської громади.

Останні статті на сайті