Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 40 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Повідомлення про початок громадських обговорень проекту

Переглядів: 4620
16.11.2021 - 09:40

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради оголошує про початок громадських обговорень проекту містобудівної документації: Детальний план території в межах вулиць Є. Мартинова – Л.Українки у селищі Хромове  Бахмутського району Донецької області для розміщення садибної забудови (будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)).

Підстава розроблення: рішення Бахмутської міської ради  від 24.02.2021  №  7/5-189 «Про розроблення містобудівної документації – детального плану території в межах вулиць Є. Мартинова – Л.Українки у селищі Хромове Бахмутського району Донецької області».

Мета розробки:

  1. Уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, визначення параметрів забудови земельної ділянки.
  2. Визначення планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.
  3. Обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального призначення.

Детальний план складається з текстової та графічної частини.

Замовник розробки: Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

Розробник містобудівної документації: БКП «Архітектурно-планувальне бюро»

Техніко-економічні показники:

Територія в межах проекту (ДПТ) –  5,307 га;

Площа існуючої житлової забудови садибного типу – 1251,8 м²;

Площа існуючої забудови індивідуальних гаражів та господарчих споруд громадяни – 3670,06 м²;

Місце і строки ознайомлення з  проектом містобудівної документації:

З 17.11.2021 по 17.12.2021 (щоденно, крім суботи та неділі, з 9 до 16 год, перерва з 12 по  12.45 год.  телефон для довідок: 44-02-55) у відділі архітектури і містобудування Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради та на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради (www.artemrada.gov.ua).

Строк подання пропозицій:  з 17.11.2021 по 17.12.2021

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Місце подачі, строк розгляду  пропозицій:

Письмові пропозиції подаються за адресою: м. Бахмут вул. Миру,44,  Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради або на електронну адресу: umr@bahmutrada.gov.ua.

Пропозиції  громадськості  реєструються та розглядаються Управлінням муніципального розвитку Бахмутської міської розвитку  у місячний строк з дня їх надходження.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із  зазначенням  прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із  особистим  підписом.  Юридичні  особи  подають  пропозиції  із зазначенням  найменування  та  місцезнаходження  юридичної  особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій — в.о. начальника відділу архітектури і містобудування Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Мирошниченко Сергій Миколайович(тел. 44-02-55).

Увага!

Про дату, час і місце проведення громадських слухань буде повідомлено додатково.

Останні статті на сайті