Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Партнерство та співпраця в дії

Переглядів: 1130
15.08.2024 - 13:45

У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською міською військовою адміністрацією та Сєвєродонецькою районною державною адміністрацією Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у місті Івано-Франківськ.

200 бахмутян, які знайшли прихисток у Івано-Франківську та області, були забезпечені необхідними продуктами харчування. Також надано консультації 22 особам щодо наявних документів про право власності на нерухоме майно, актуалізації данних в реєстрі територіальної громади, довідок БТІ, подання повідомлень про пошкоджене майно та компенсацію за зруйноване майно.

Щиро вдячні Благодійному фонду «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» SAVE UA за опіку та розуміння потреб жителів Бахмутської громади. Ваша допомога дуже важлива у такий скрутний час для кожного нашого мешканця.

Сєвєродонецька міська військово-цивільна адміністрація, дякуємо за підтримку та співпрацю.

У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською МВА та Сєвєродонецькою РДА Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у м. Івано-Франківськ.У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською МВА та Сєвєродонецькою РДА Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у м. Івано-Франківськ.У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською МВА та Сєвєродонецькою РДА Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у м. Івано-Франківськ.У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською МВА та Сєвєродонецькою РДА Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у м. Івано-Франківськ.У рамках підписаної Декларації солідарності між Бахмутською МВА та Сєвєродонецькою РДА Луганської області, у тісній співпраці з надійним партнером БО БФ «ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!» пройшла видача продуктових наборів у м. Івано-Франківськ.Також надано консультації 22 особам щодо наявних документів про право власності на нерухоме майно, актуалізації данних в реєстрі територіальної громади, довідок БТІ, подання повідомлень про пошкоджене майно та компенсацію за зруйноване майно.Також надано консультації 22 особам щодо наявних документів про право власності на нерухоме майно, актуалізації данних в реєстрі територіальної громади, довідок БТІ, подання повідомлень про пошкоджене майно та компенсацію за зруйноване майно.Також надано консультації 22 особам щодо наявних документів про право власності на нерухоме майно, актуалізації данних в реєстрі територіальної громади, довідок БТІ, подання повідомлень про пошкоджене майно та компенсацію за зруйноване майно.Також надано консультації 22 особам щодо наявних документів про право власності на нерухоме майно, актуалізації данних в реєстрі територіальної громади, довідок БТІ, подання повідомлень про пошкоджене майно та компенсацію за зруйноване майно.