Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Презедент України

Гуманітарна допомога для бахмутян у Полтаві

Переглядів: 780
24.09.2024 - 10:47

Багато мешканців Бахмутської громади, вимушених залишити свої домівки через війну, не розлучилися зі своїми вірними чотирилапими друзями. Переживши обстріли, подолавши сотні кілометрів у пошуках безпеки, переселенці та їхні улюбленці знайшли прихисток у Полтаві. Розуміючи, наскільки важлива підтримка для кожної родини, Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України дбає не тільки про людей, а й про їхніх домашніх тваринок. Адже цінне кожне життя.

Днями бахмутяни отримали гуманітарну допомогу – пакунки з кормом для своїх пухнастиків. Дякуємо всім та кожному, хто долучився до цієї доброї справи.

Також Полтавська організація Червоного Хреста запрошує відвідати Банк одягу, де можна безкоштовно обрати необхідний одяг для себе та своєї родини або ж поділитися речами, які вже не використовуєте.

Зробити це можливо з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 16.00 (без перерви), за адресою: м. Полтава, вул. Кучеренко, 4.

Додаткова інформація за номером +380505332635.

Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України дбає не тільки про людей, а й про їхніх домашніх тваринок.Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України дбає не тільки про людей, а й про їхніх домашніх тваринок.Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України дбає не тільки про людей, а й про їхніх домашніх тваринок.