Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Верховна рада України

Створена Координаційна рада з питань вивчення причин малюкової смертності та взаємодії КЗОЗ і соціальних служб

Переглядів: 4920
06.09.2013 - 07:54

Відповідно Указу Президента України від 16.12.2011 № 1163/2011 «Про питання щодо реалізації прав дитини в Україні», на виконання Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2016 року», Загальнодержавної програми «Репродуктивне здоров’я нації на період до 2015 року», Комплексної програми Артемівської міської ради «Молодь, сім’я, діти» на 2012 – 2015 роки з метою запобігання випадків малюкової смертності, координаційної діяльності комунальних закладів охорони здоров’я та (далі - КЗОЗ) взаємодії медичних і соціальних служб у цьому напрямку на території Артемівської міської ради створена Координаційна рада з питань вивчення причин малюкової смертності та взаємодії КЗОЗ і соціальних служб(далі - КР).

До складу ради входять представники лікувальних закладів, представники Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради. Засідання КР проходять один раз в місяць.

06.09.2013 року відбулось чергове засідання КР, на якому були розглянути наступні питання:

  1. Інформація про використання нових інформаційних технологій для консультування важких випадків протягом вагітності при неможливості переводу жінки на III етап надання медичної допомоги.
  2. Аналіз нагляду за дітьми першого року життя, які потребують індивідуального нагляду(діти з групи ризику) по амбулаторіям №№4,5 КЗОЗ «ЦПМСД Артемівської міської ради».

Постановили:

Щодо першого питання порядку денного – інформація прийнята до відома.

По другому питанню порядку денного:

  1. Налагоджена взаємодія між соціальними та медичними службами.
  2. Робота по догляду за дітьми першого року життя, які потребують індивідуального нагляду(діти з групи ризику) потребує удосконалення.