Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Верховна рада України

Спортивний майданчик - дітям!

Переглядів: 6497
13.09.2013 - 10:44

У рамках ініціатив Президента України Віктора Януковича "Модернізація дитячих спортивних майданчиків» 12 вересня 2013  року  на території Соледарської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 відбулася презентація гранту «Рух - багатство життя»  - урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика, спорудженого за кошти народного депутата С.П. Клюєва в межах конкурсу міні-грантів «Разом зробимо життя краще!».

Ініціативна група небайдужих мешканців с. Білокам’янка на чолі з О.Г. Борисовою взяли участь у конкурсі і довели, що школярам для фізичного розвитку  потрібен спортивний майданчик. І ось нарешті - відкриття!  

За давньою доброю українською традицією діти вручили гостям хліб-сіль і організували невеличкий концерт. З цією подією дітей, вчителів, присутніх на відкритті мешканців селища  привітали Соледарський міський голова Ю.В.Товстокоренко, голова Соледарської організації Партії Регіонів О.І.Козлов, голова ініціативної групи О.Г. Борисова. У своїх виступах вони зауважили, що це вже другий у цьому районі спортивний майданчик,  споруджений за благодійні кошти. Усі присутні діти отримали солодкі подарунки від приватного підприємця Махника Р.П. Та найбільш хвилюючою була мить, коли наймолодші учасники заходу з піднесеним настроєм показували свої вміння та навички на щойно відкритому спортивному майданчику.

Сподіваємося, що участь у конкурсах міні-грантів на території с. Білокам’янка стане доброю традицією. Адже в с. Білокам’янка завжди знайдуться небайдужі мешканці, які захочуть зробити життя громади кращим.  

12 вересня 2013  року  на території Соледарської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 відбулася презентація гранту «Рух - багатство життя»  - урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика.12 вересня 2013  року  на території Соледарської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 відбулася презентація гранту «Рух - багатство життя»  - урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика12 вересня 2013  року  на території Соледарської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 відбулася презентація гранту «Рух - багатство життя»  - урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика.

Останні статті на сайті