Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Верховна рада України

Презентація міні – проектів

Переглядів: 4047
01.11.2013 - 07:33

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем» та з нагоди 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, 28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська,  відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

В урочистому заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, голова Артемівської  міської  ради  ветеранів  війни, праці, збройних сил та органів правопорядку - Валерій Вітковський, ветерани війни, молодь та мешканці селища Ступки.

Світлана Іванівна  у своєму виступі привітала жителів селища з урочистою подією для усіх мешканців – презентацією міні – проекту та з 69 – річницею визволення України від німецько – фашистських загарбників.

Голова комітету мікрорайону «Ступки» -  Лідія Боровик,  яка була одним із членів ініціативної групи по написанню та реалізації проекту наголосила: «Для нас велика честь в такий визначний день відкрити після реконструкції меморіальний комплекс. Вшанування визволителів Вітчизни – це обов’язок кожного громадянина і ініціативна група доклала всіх зусиль, щоб подвиг наших предків не був забутий» та подякувала  усіх членів за реалізований грант, метою якого була реконструкція меморіалу, що увіковічує пам'ять про загиблих мешканців  селища Ступки, які загинули у боях за визволення Вітчизни.

Театралізовану виставу та концертну програму підготували учні загальноосвітньої  школи № 9.

28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.28 жовтня 2013 року, в м. Артемівську в селище Ступки, у рамках Конкурсу міні-проектів, відбулася презентація міні-проекту «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», присвячена 69-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Останні статті на сайті