Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Конкурс «Юні дарування» пройшов у Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва

Переглядів: 4652
04.11.2013 - 13:50

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток», в рамках року творчості у Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов міський конкурс «Юні дарування», який проводився  у середній і старшій вікових категоріях в двох номінаціях: «Естрадний спів» та «Образотворче мистецтво».

Загальноосвітні навчальні та позашкільні заклади Артемівська, Часового Яру та  Соледара представляли 94 учасника.

Конкурс видався яскравим та незабутнім. Різноманітний по тематиці, цікавий пісенний репертуар приніс задоволення не тільки виконавцям, а і вдячним слухачам та глядачам. Виступи солістів відрізнялися чистотою інтонацій, артистизмом, культурою поведінки на сцені.

Журі відзначило високий художній рівень виконавської майстерності учасників конкурсу, а також змістовність, тематичну спрямованість конкурсних  робіт юних художників, різноманітність використання ними індивідуальних творчих прийомів і технік та визначило переможців.

Конкурс «Юні дарування» пройшов  у Артемівському міському Центрі  дітей та юнацтваКонкурс «Юні дарування» пройшов  у Артемівському міському Центрі  дітей та юнацтваКонкурс «Юні дарування» пройшов  у Артемівському міському Центрі  дітей та юнацтва