Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Донецька обласна рада

Круглий стіл

Переглядів: 3027
06.11.2013 - 08:11

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Зміцнення  міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин", 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті».

В засіданні круглого столу взяли участь секретар Артемівської міської ради – Світлана Кіщенко, представники національних меншин, що проживають на території Артемівської міської ради, громадські організації.

Старший науковий співробітник Артемівського краєзнавчого музею Ігор Корнацький привітав всіх присутніх та розповів про національну різноманітність Бахмутського краю.

Світлана Кіщенко у своєму виступи наголосила на необхідності порозуміння та співпраці представників різних національностей, що проживають в межах територіальної громади і України в цілому.

Представники національних меншин поділилися своїми проектами, здобутками та проблемами.

Підсумком круглого столу став подарунок музею від Бахмутської паланки війська Запорозького – репродукція картини Іллі Репіна «Запорожці».

05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті». 05 листопада 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, відбувся круглий стіл «Національна громада Донеччини. Єдність в різноманітті».