Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Схвалено резолюцію за підсумками Круглого столу з педіатричної допомоги дітям

Переглядів: 4303
03.12.2013 - 11:59

28 листопада 2013р. у конференц-залі Донецької обласної ради профспілок  відбувся Круглий стіл за темою «Вплив реалізації пілотного проекту з реформування первинної медико-санітарної допомоги на стан організації медичної допомоги дітям».

Захід було організовано Громадською радою при Донецькій облдержадміністрації у партнерстві з Донецькою обласною організацією профспілки працівників охорони здоров'я України.

Основною метою цього круглого столу було сприяння вирішенню проблемних питань належного забезпечення педіатричною допомогою населення Донецької області на первинному рівні.

У заході прийняли участь представники медичних закладів, громадськості та інститутів громадянського суспільства, департаментів охорони здоров'я та освіти і науки Донецької облдержадміністрації, Донецького національного медичного університету ім. М.Горького (професор, д.м.н. - Прохоров Є.В.), комісії з питань соціальної політики і охорони здоров'я Донецької обласної ради (Никифоров Ю.В.), комітету з питань охорони здоров'я Верховної Ради України (народний депутат України - Ханенко С.М.).

За результатами виступів та обговорень була схвалена Резолюція.

О.В.Литвин,
ЦПМСД Артемівської міської ради,
за матеріалами блогу постійної комісії з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства Громадської ради при ДонОДА.

Останні статті на сайті