Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 90 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Зустріч в школі новатора для вихователів дошкільних закладів відбулася в ДНЗ № 42

Переглядів: 5602
12.12.2013 - 08:15

«Нехай добрим буде розум у вас, а серце розумним буде» - під таким гаслом 10 грудня в дошкільному навчальному закладі № 42 «Чайка» за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради  пройшла перша зустріч в школі новатора «Гармонія» для вихователів дошкільних закладів міста.

Тема «Гармонійний розвиток розуму й моральності дітей засобами проведення занять-розміркувань» була продиктована виходом методичного посібника «Філософія для дітей мовою серця» (автори Н.Гавриш, О.Лінник), який в цьому навчальному році буде опрацьовуватися учасниками.

 На початку зустрічі керівник школи новатора, вихователь-методист Милослава Мілованова привітала всіх учасників та розповіла про перспективи роботи на рік.

Соціоігровий комплекс моральної спрямованості за темою «Віночок настрою», який провела з дітьми  вихователь Олена Літвінова, передбачав комунікативну  взаємодію  дорослих  з малюками, спрямовану на знайомство, вміння розповісти про свого друга, висловлювати щирі побажання, робити компліменти. Він запам’ятався невимушеною атмосферою, посмішками дітей, цікавими знахідками вихователя.

Вихователь-методист Олена Романенко за допомогою фрагмента заняття за темою «Думаю - знаю» презентувала програму «Філософія для дітей мовою серця».

На зустріч була запрошена вчитель російської мови та літератури ОШ № 15, учасник міської лабораторії з гуманної педагогіки Олена Алексєєва, яка зацікавила присутніх своїм поглядом на сучасний навчально-виховний процес, поділилася напрацюваннями вчителів школи по проведенню уроків доброти, розкрила власні творчі прийоми, які використовує в роботі. 

Зустріч в школі новатора показала, в чому педагоги орієнтуються добре, що б вони хотіли пізнати краще та які методичні матеріали будуть корисними в їх роботі.

«Нехай добрим буде розум у вас, а серце розумним буде» - під таким гаслом 10 грудня в дошкільному навчальному закладі м.Артемівська № 42 «Чайка» пройшла перша зустріч в школі новатора «Гармонія» для вихователів дошкільних закладів міста.«Нехай добрим буде розум у вас, а серце розумним буде» - під таким гаслом 10 грудня в дошкільному навчальному закладі м.Артемівська № 42 «Чайка» пройшла перша зустріч в школі новатора «Гармонія» для вихователів дошкільних закладів міста.«Нехай добрим буде розум у вас, а серце розумним буде» - під таким гаслом 10 грудня в дошкільному навчальному закладі м.Артемівська № 42 «Чайка» пройшла перша зустріч в школі новатора «Гармонія» для вихователів дошкільних закладів міста.

Останні статті на сайті