Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

ExportUA

«Різдвяні святки» для малечі в ДНЗ № 40

Переглядів: 5083
25.01.2014 - 09:38

Кожна нація, кожен народ, кожна соціальна група має свої звичаї та традиції, які складаються протягом багатьох століть. Однією з таких давніх традицій, що приносить у наше життя  радість і приємні несподіванки, стало  святкування «Різдвяних святок» у дошкільному навчальному закладі № 40 «Посмішка».

Підготовка до святкування розпочалася заздалегідь: діти разом з батьками та педагогами виготовляли костюми та атрибути, вивчали колядки, щедрівки, засівалки, а також відвідали українську світлицю, де ознайомилися із легендами та традиціями  українського народу.

Розпочалися святки із театралізованої вистави за участю педагогів та вихованців, які  веселим гуртом завітали до господаря й господині в імпровізовану українську хатину та привітали їх у своїх святочних піснях, побажали доброго, щедрого врожаю, миру й злагоди.

Впродовж театралізованої вистави вихованці та їх батьки змогли відчути атмосферу справжніх старовинних українських вечорниць, які сповнені таємничості, наповнені всілякими ворожіннями, магічними діями, чарами.

Свято завершилося привітанням усіх присутніх із Хрещенням, побажаннями гарного настрою та здійснення самих заповітних мрій.

«Різдвяні святки» для малечі в ДНЗ № 40«Різдвяні святки» для малечі в ДНЗ № 40