Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Святкування Медового Спасу у дитячому садку «Кульбабка» міста Артемівська

Переглядів: 3130
18.08.2014 - 06:52

14 серпня 2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося спортивно-музичне свято «З медом і пісня співається», присвячене святкуванню Медового Спасу.

З самого ранку малюки разом з вихователями співали українські народні пісні, заклички, водили хороводи. В ході свята, яке проходило у вигляді ярмарку, діти дізналися про народні звичаї, показали театральну міні-виставу, змагалися, танцювали, грали, а головне - веселилися від душі.

В кінці дійства діти загадали бажання, зав’язавши символічну стрічку на дереві. Дітлахи були в захваті від такого свята.

Народознавча розвага сприяла формуванню у дошкільників почуття патріотизму, дружби та взаємодопомоги.

14 серпня 2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося спортивно-музичне свято «З медом і пісня співається», присвячене святкуванню Медового Спасу.14 серпня 2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося спортивно-музичне свято «З медом і пісня співається», присвячене святкуванню Медового Спасу.14 серпня 2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося спортивно-музичне свято «З медом і пісня співається», присвячене святкуванню Медового Спасу.

Останні статті на сайті