Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Основи дорожньої абетки вивчають малята садочка «Ведмежатко» м.Артемівська

Переглядів: 2942
18.09.2014 - 10:38

В останні роки стало очевидним, що безпека і здоровий спосіб життя – це не просто сума засвоєних знань, а стиль життя, адекватне поводження в різних, у тому числі й несподіваних ситуаціях на вулицях міста. У період дошкільного віку дитина знайомиться із великою кількістю правил, норм, застережень, вимог. Проте необхідно виділити такі правила поведінки, які діти повинні виконувати неухильно, тому що від цього залежить їхнє здоров’я й безпека.

Недарма місячник по профілактиці дорожньо-транспортного травматизму, проведений в дошкільному навчальному закладі №55 «Ведмежатко», був спрямований на формування у дітей та батьків основ безпечного поводження на дорозі шляхом використання різноманітних педагогічних форм та засобів.

Для формування основ безпечного поводження дошкільників була організована освітньо-виховна система, яка включала в себе різноманітні види дитячої діяльності: сюжетно-рольові ігри «Автомістечко», комп’ютерні ігри «Подорож по місту», будівельні ігри з конструктора – лего «Машини бувають різні», розвиваючі ігри типа «Для чого потрібен дорожній знак?», «Так чи ні», читання та розглядання літературних творів з розвиваючими завданнями, спортивна розвага «Як Кузя знайшов друзів у місті» тощо.

Застосування педагогами дошкільного навчального закладу інноваційних підходів до організації занять з дошкільниками сприяло максимальному засвоєнню дітьми основ дорожньої абетки.

dscn4551dscn4557p1010022s6300236sdc10260sdc10302