Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Дотримуємося правил дорожнього руху» в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 3059
24.09.2014 - 12:40

Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, пішохідних переходів. Здавалося б, транспорт – наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки, адже транспорт може бути небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості для першокласників ЗОШ №17 у рамках місячника з профілактики дорожньо-транспортного травматизму проведено пізнавальну гру «Дотримуємося правил дорожнього руху» (керівники гуртків Марина Астахова, Ольга Ляш, Світлана Дорохова, Ольга Мокроусова).

Під час проведення заходу діти розгадували загадки про дорожні знаки, грали в ігри, проходили тестування на знання правил руху пішоходів; познайомились з дорожньою розміткою й дорожніми знаками, вивчили правила користування громадським транспортом, розширили уявлення про те, хто такі пішоходи,. Можна сказати, що це була їх перша абетка, яку вони вивчили. До учнів у гості завітали казкові герої, які в доступній, цікавій формі розповіли, чому треба добре знати правила дорожнього руху та завжди виконувати їх, адже найкраще навчання – це особистий приклад правильної поведінки.

izobrazhenie_043izobrazhenie_057izobrazhenie_068

Останні статті на сайті