Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Бібліотечний урок «Нам без книг ніяк не можна» в Артемівській школі №18

Переглядів: 3342
10.10.2014 - 08:18

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 №931 «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника» з метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, підняття її престижу та привернення уваги до проблем бібліотеки загальноосвітнього навчального закладу з 01 по 31 жовтня 2014 року започатковується проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходитиме щорічно.

Василь Сухомлинський писав: «Якщо ви хочете, щоб молодь тягнулася до знань, турбуйтеся про головні, найважливіші джерела духовної культури – бібліотеки».

У рамках місячника, який проходе під гаслом «Шкільна бібліотека – стратегічний партнер освіти», в Артемівській школі №18 бібліотекарі проводять ряд заходів, які певною мірою сприяють партнерським відносинам шкільної бібліотеки та навчального закладу. Так, 8 жовтня у читальній залі відбувся бібліотечний урок «Нам без книг ніяк не можна», на якому відбулася Посвята в читачі молодших школярів. Малеча дізналась про історію виникнення книги та дива сучасної поліграфії, ознайомилася з правилами користування бібліотекою. Книга «Повчальні пригоди хлопчика Колі» за творами Алли Сокол та Олени Конечної, яку презентували бібліотекарі, вразила юних читачів своєю щирістю та відвертістю. Можливо, саме ці повчальні пригоди маленького хлопчика стануть у нагоді для багатьох школярів. Яскраві книжкові виставки «Ви про таке ще не читали», «Улюблені книжки наших читачів» викликали непідробну зацікавленість, та бажання читати.

На згадку про цей урочистий захід діти отримали закладки. Ці невеличкі дарунки від шкільної бібліотеки одразу знайшли собі місце в книжках, отриманих маленькими читачами на абонементі.

 

З 01 по 31 жовтня 2014 року започатковується проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходитиме щорічно.З 01 по 31 жовтня 2014 року започатковується проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходитиме щорічно.З 01 по 31 жовтня 2014 року започатковується проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходитиме щорічно.