Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

дошкільному закладі «Ромашка» м. Артемівська відбулась тематична розвага «Ми – пожежники»

Переглядів: 3366
15.10.2014 - 08:36

Проблеми пожежної безпеки є дуже гострим питанням. Дуже часто причиною пожежі стають дитячі витівки. Тому необхідно змінювати цю ситуацію.

Під гаслом «З вогнем не бавтеся, з вогнем не шуткуйте - життя і здоров’я своє ви цінуйте» в рамках місячника пожежної безпеки в дошкільному закладі №16 «Ромашка», з метою закріплення знань дітей про правила пожежної безпеки та правил поводження при пожежі, пройшла тематична розвага «Ми - пожежники».

Ведуча разом з ігровим персонажем Вогником вели розмову про користь і шкоду вогню. Діти оцінювали дії казкових героїв з творів Костянтина Чуковського «Плутанина» та Циферова «Жило на світі слоненя». Правила пожежної безпеки дошкільнята закріпили в грі «Я почну, а ти продовжиш», а змагаючись в різноманітних естафетах діти мали змогу проявити швидкість, зібраність, спритність та взаємовиручку – риси, які обов’язково є у кожного справжнього пожежника.

Ця розвага стала ще однією цеглинкою у фундаменті знань дітей щодо правил пожежної безпеки та вмінні регулювати свою поведінку в надзвичайних ситуаціях

Під гаслом «З вогнем не бавтеся, з вогнем не шуткуйте - життя і здоров’я своє ви цінуйте» в рамках місячника пожежної безпеки в дошкільному закладі №16 «Ромашка» пройшла тематична розвага «Ми - пожежники».Під гаслом «З вогнем не бавтеся, з вогнем не шуткуйте - життя і здоров’я своє ви цінуйте» в рамках місячника пожежної безпеки в дошкільному закладі №16 «Ромашка» пройшла тематична розвага «Ми - пожежники».

Останні статті на сайті