Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Літературний вечір в Артемівській школі №5

Переглядів: 6034
09.12.2014 - 08:13

Перенесу у вірші всі слова… Ці прекрасні, хвилюючі слова залишила нам Світлана Решетова, поетеса, наша землячка. Саме її поетичній творчості був присвячений літературний вечір, який відбувся в Артемівській школі №5.

У теплій, творчій атмосфері проходило свято поезії та музики, глядачами якого стали учні школи та педагоги-філологи міста. Зі сцени лунали вірші поетеси, присвячені Артемівську, Донеччині, Україні, славетним українцям, народним звичаям, рідній мові. Поезія Світлани Решетової нікого не залишає байдужим, а особливо творчих людей. Яскравим прикладом, чудовою оздобою заходу стали пісні на слова Світлани Андріївни, музику до яких написала композитор, викладач музичного училища Тетяна Ялова. І учні, і автор музики, виконуючи пісні, донесли до слухачів неповторність і духовність поезій нашої землячки.

Світлана Андріївна незримо була присутня в залі серед учасників заходу завдяки сучасним технологіям. Вона з екрану звернулася до присутніх та прочитала свій вірш «Старовинний Бахмут».

Організатори цього вечора Наталя Харківська, Тетяна Донченко, Наталя Цимбал, Галина Макогон, Олена Сидорова ще раз звернули увагу колег на широкі можливості літератури рідного краю у вихованні любові до своєї землі, до України.

dscn3742dscn3754dscn3762