Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Свято музичних жанрів в дошкільному садку «Ведмежатко»

Переглядів: 2125
15.04.2015 - 08:50

Святковий весняний настрій панував в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, ясел-садка №55 «Ведмежатко». В гості до дітлахів завітали старі друзі - учні Артемівської школи мистецтв.

Вихованці школи мистецтв продовжували знайомити дошкільнят з різними жанрами музичного мистецтва – від класики до сучасної музики.

Відкрила музичний концерт зворушлива гра на фортепіано Губіної Катерини, учениці 1 класу. Концертна програма була насичена піснями, були розіграні веселі сценки, які викликали радісну посмішку на обличчях дітей. У виконанні Пухальської Софії, випускниці дошкільного закладу №55 «Ведмежатко», прозвучала ніжна та романтична мелодія «Метелик» С.Майкопара, яка зачарувала всіх присутніх та навіяла весняні спогади. Дівчата Білик Олександра та Іощенко Лада подарували яскравий виступ у чотири руки. Зал радо зустрів артистів оплесками, активно підтримуючи протягом всього номеру.

Учні Артемівської школи мистецтв подарували своїм глядачам чудовий настрій та масу позитивних емоцій! Без сумніву, творчі зустрічі вихованців школи мистецтв та дошкільнят вкотре продемонстрували, що музика була і залишається невичерпним джерелом творчості, таланту, натхнення та співдружності!

Святковий весняний настрій панував в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, ясел-садка №55 «Ведмежатко». В гості до дітлахів завітали старі друзі - учні Артемівської школи мистецтв.Святковий весняний настрій панував в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, ясел-садка №55 «Ведмежатко». В гості до дітлахів завітали старі друзі - учні Артемівської школи мистецтв.

Останні статті на сайті