Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

З початку року працівники ДФС виявили майже 16 тис. найманих працівників, які працювали неофіційно

Переглядів: 3116
30.04.2015 - 06:35

Протягом січня-березня поточного року фахівцями ДФС України виявлено майже 16 тис. найманих осіб, праця яких використовувалася  роботодавцями без укладання трудових угод. Вони сплатили до бюджету 2,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та майже 5,4 млн. грн. єдиного внеску.

За результатами контрольно-перевірочної роботи до державної реєстрації залучено понад 8 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність неофіційно. Від цих підприємців бюджет додатково отримав 2,4 млн. грн. податків.

Загалом, з початку поточного року під час перевірки суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, порушення податкового законодавства встановлено в 58 відс. перевірених роботодавців. До сплати в бюджет донараховано понад 62 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій.

Крім того, за рахунок спільних заходів ДФС та органів місцевої влади понад 4,5 тис. суб’єктів господарювання підвищили рівень виплати заробітної плати своїм працівникам, внаслідок чого до бюджету додатково надійшло понад 5,6 млн. гривень.