Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

ExportUA

Артемівський фестиваль дитячої творчості «Зірки та зірочки» (другий день)

Переглядів: 3536
18.05.2015 - 08:00

14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки» на базі дошкільного навчального закладу №59 «Червона квіточка» (освітній округ №6). У фестивалі прийняли участь вихованці дошкільного навчального закладу №14 «Барвінок», дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясел-садка №17 та навчально-виховного комплексу №23 «Сонечко» міста Соледара.

Король казкового королівства та Фрейліна зібрали у своєму пишно убраному залі велику кількість (65 дітей) талановитих мешканців королівства на бал-фестиваль. Бал-фестиваль відбувся в чудовій радісній атмосфері, якій сприяли піднесений настрій та артистизм ведучих, ретельно підібрані цікаві музичні номери, дитячі костюми, атрибути, сучасний музичний та ІКТ супровід.

Найкращі виступи були відмічені дипломами фестивалю та вручені журі, до складу якого ввійшли: Вікторія Рязанцева, спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти, Ірина Нікітіна, методист міського методичного кабінету, а також спеціалісти: вчитель зі співу «Школи мистецтв» м. Соледар Юлія Яблочкина, хореограф будинку культури м. Соледар «Соляник» Тетяна Музкевич.

Кращими в номінації «Вокал» були названі Каміла Ісмагілова (ДНЗ №59, керівник музичний Свєтлана Сільонова), Стріщенко Аня та квартет «Срібний голосок» (ДНЗ №17, керівник музичний Ірина Шистко).

У номінації «Хореографія» дипломи отримали танцювальний колектив «Ромашка» (ДНЗ № 59, керівник музичний Свєтлана Сільонова), Анжеліка Лотохова, Ліза Василькова з татами (ДНЗ №59, керівник музичний Вікторія Біленко), вихованці гуртка «Веселий башмачок» (ДНЗ №17, керівник музичний Ірина Шистко).

Також дипломи фестивалю отримали: музичний оркестр, який виконав інструментальний колектив «Барвінчата» (ДНЗ №59, керівник музичний Свєтлана Сільонова) та інструментальний дует на фортепіано та флейті «Під гіркою, під горою» у виконанні Тимура Єфимовича та керівника музичного Вікторії Біленко, який відмічено за оригінальність.

Найкращими у «Художньому читанні» були Влада Касьянова (ДНЗ №59, керівник музичний Свєтлана Сільонова та вчитель-логопед Тетяна Байрачна), Анна Стріщенко (ДНЗ №17, керівник вчитель-логопед Ксенія Чеботенко).

Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків. Сприяв наступності у роботі з обдарованими дітьми на освітньому окрузі м. Соледара.

14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки». Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків. 14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки». Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків. 14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки». Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків. 14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки». Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків. 14 травня відбулося ІІ відділення міського фестивалю дитячої творчості «Зірки та зірочки». Фестиваль став дійсно феєрверком маленьких зірок. Він став святковою подією для дітей, педагогів, батьків.

Останні статті на сайті