Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Легальна праця – вагомий внесок в обороноздатніть України!

Переглядів: 57
09.04.2024 - 12:58

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що незадекларована праця не тільки є ризиком недонадходжень коштів до бюджету, що обмежує можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, а й створює недобросовісну конкуренцію щодо тих суб’єктів господарювання, які повністю забезпечують виконання зобов’язань щодо сплати податків, охорони праці і соціального забезпечення працівників.

Своєчасне оформлення трудових відносин – це вклад в перемогу країни, запорука фінансової стабільності бізнесу. До того ж, фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства.

Головне управління ДПС у Донецькій області акцентує увагу, що задекларована праця – це репутація та успіх, адже сплата коштів в бюджет – особистий вклад в економіку країни та її обороноздатність.

Корисні посилання: