Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №257

Переглядів: 1913

Про організацію проведення приписки допризовників до призовної дільниці Артемвсько-Дебальцевського об`єднаного міського військового комісаріату

Розглянувши лист від 02.10.2015 № 01-3373-07 військового комісара Артемівько-Дебальцевського  об`єднаного  міського військового комісаріату Шурла Р.Г. щодо організації проведення приписки допризовників до призовної дільниці  Артемівько-Дебальцевського  об`єднаного  міського військового комісаріату, відповідно до Закону України « Про військовий обов`язок і військову службу» в редакції від 04.04.2006 № 3597-IV із внесеними  до нього змінами, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 36, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР ,,Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської  міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Організувати проведення у період з 04.01.2016 року по 31.03.2016 року приписку допризовників з числа осіб, які проживають на території Артемівської міської ради, і підлягають приписці до призовної дільниці Артемівсько-Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату.
  2. Утворити:
    1. Артемівську міську комісію з питань приписки та затвердити її склад (додається).
    2. Артемівську міську резервну комісію з питань приписки та затвердити її склад (додається).
  3. Запропонувати Артемівсько-Дебальцевькому об`єднаному міському військовому комісаріату (Шурло):  
    1. Розробити план підготовки і проведення приписки громадян до призовної дільниці та подати для затвердження заступнику міського голови Куліш Т.А.
    2. Здійснити розрахунок необхідної кількості технічних працівників, обслуговуючого персоналу та транспортних засобів для забезпечення організованого і якісного проведення приписки громадян до призивної дільниці і погодити із заступником міського голови Куліш Т.А.
  4. Начальнику відділу охорони здоров`я Артемівської міської ради Мироновій О.О. здійснити добір лікарів-спеціалістів для проведення медичного огляду, обстеження громадян, які підлягають приписці на період з 04.01.2016 року по 31.03.2016 року.
  5. Начальнику відділу освіти Артемівської міської ради Рубцовій М.А. направити до призивної дільниці Артемівсько-Дебальцевського об`єднаного міського військового комісаріату психолога для психологічного відбору допризовників на період приписки з 04.01.2016 року по 31.03.2016 рік.
  6. Запропонувати начальнику Артемівського міського відділу (з обслуго-вування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України у Донецькій області  Чернишову С.В.   надати   Артемівсько-Дебальцевсьому   об`єднаному міському військовому комісаріату допомогу у розшуку допризовників, які ухи-ляються від прибуття на приписку.
  7. Зняти  з  контролю  рішення  виконкому  Артемівської міської ради від 10.12.2014  № 259  ,,Про організацію  проведення  приписки  допризовників  до призовної дільниці Артемівсько-Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату ”, як виконане в цілому.
  8. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  заступника  міського голови Куліш Т.А.

Міський голова                                               О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №257
Про організацію проведення приписки допризовників до призовної дільниці Артемвсько-Дебальцевського об`єднаного міського військового комісаріату
17.96 KB