Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.08.2015 №179

Переглядів: 1012

Про затвердження Положення про реєстрацію помічника фізичній дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки

Розглянувши службову записку від 17.07.2015 № 01-2277-06 голови опікунської ради при виконкомі Артемівської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), заступника міського голови  Куліш Т.А., з метою визначення порядку реєстрації помічника фізичній дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, відповідно до ст. 78 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-IV із змінами, Правил опіки та піклування, затверджених спільним наказом Державного комітету України у справах сім’ї  та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, керуючись ст.ст.  34,  52, 59, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із змінами, виконавчий комітет Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Положення про реєстрацію помічника фізичній дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (додається).
  2. Опікунській раді при виконкомі Артемівської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування)  (Куліш):
    1. Здійснити в установленому порядку оприлюднення цього рішення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб – сайті Артемівської міської ради.
    2. Переглянути Положення про опікунську раду при виконкомі Артемівської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), затверджене рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.03.2014 № 72 та внести до нього зміни відповідно до Положення, затвердженого цим рішенням.
  3. Визначити, що дане рішення набирає чинності, з дня його офіційного оприлюднення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб – сайті Артемівської міської ради.
  4. Організаційне виконання рішення покласти опікунську раду при виконкомі Артемівської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування)  (Куліш).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Куліш Т.А.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.08.2015 №179
Про затвердження Положення про реєстрацію помічника фізичній дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки
21.84 KB