Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 27.04.2016 №6/83-1481

Переглядів: 708
сессия : 

Про внесення змін до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши інформацію від 28.03.2016 № 01-1304-06 начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Гладкої О.О.  «Про внесення змін до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності  територіальної громади м. Артемівська», затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.09.2012  №6/28-504, відповідно до Закону України від 16.07.1999 №996-XIV «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» із внесеними до нього змінами, Порядку списання об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 №1314, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 60, 73 Закону України від 21.05.97 №280/97- ВР «Про місцеве  самоврядування в України» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И ЛА :

1. Внести та затвердити наступні зміни до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.09.2012  № 6/28-504 (далі - Порядок):

1.1. Змінити  в назві та тексті Порядку слово «Артемівськ» в усіх відмінках на слово «Бахмут» у відповідному відмінку.

1.2. Пункт 2.1. розділу 2 «Прийняття рішення про списання майна (основних засобів)» Порядку викласти у новій редакції «2.1. Дозвіл на списання майна (основних засобів) з балансів підприємств,  надається:

- керівником підприємства, якщо первісна вартість за одиницю (комплект) в розмірі до 10000 гривень;

- міською радою, якщо первісна вартість за одиницю (комплект) в розмірі понад 10000 гривень».

1.3. У пункті 2.5. розділу 2 «Прийняття рішення про списання майна (основних засобів)» Порядку слова «експертну оцінку майна (основних засобів), що пропонуються до списання» замінити словами «експертну оцінку майна (основних засобів), що пропонуються до списання (крім бюджетних організацій, установ, закладів)».

1.4. Доповнити  розділ 3 «Механізм списання майна (основних засобів)» Порядку пунктами 3.5., 3.6. наступного змісту:

«3.5.Після отримання звіту про списання майна, затвердженого керівником підприємства, на балансі якого знаходиться майно та документів щодо оприбуткування матеріалів від розукомплектування майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, Управління муніципального розвитку  відповідним листом надсилає пакет документів, визначений у п.2.5. цього Порядку до підприємства для зберігання  у відповідності із діючим законодавством».

3.6. Питання,  що виникають під час списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, нерегульовані цим Порядком, вирішуються  в порядку, визначеним чинним законодавством України».

2. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка) довести  це рішення до відома та використання у практичній діяльності установ, організацій, підприємств на балансі яких знаходиться майно (основні засоби) комунальної власності територіальної  громади м.Бахмута.

3. Організаційне виконання  рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), заступника міського голови Головкіну О.А.

4. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.04.2016 №6/83-1481
Про внесення змін до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська
14.97 KB