Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2109

Переглядів: 1544
сессия : 

Про затвердження Положення про проведення Конкурсу  з визначення програм (проектів, заходів),  розроблених інститутами громадянського суспільства м. Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка.

Внесени зміни:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 27.11.2019 №6/135-2725

    Про внесення змін до Положення про проведення Конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м. Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка

Заслухавши інформацію від 25.01.2018 № 01-0474-06 начальника відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради Кудрявих С.А. щодо затвердження Положення про проведення Конкурсу  з визначення програм (проектів, заходів),  розроблених інститутами громадянського суспільства м.Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка, з метою системного залучення громадськості міста до участі у культурно-просвітницьких заходах і проектно-грантовій діяльності, на виконання заходів Цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства у м.Бахмуті на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1903, відповідно до Указу Президента України від 26.02.2016 № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», із внесеними до неї змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити:

1.1. Положення про проведення Конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м. Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка, додається.

1.2. Календарний план проведення Конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м.Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка (далі - Календарний план) (додається). 

2. Відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих):

2.1. Провести Конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м.Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка, у строки, визначені Календарним планом.

2.2. Внести відповідні зміни до Цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства у м.Бахмуті на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 27.06.2017 № 6/102-1903.

3. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) передбачити кошти на фінансування програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м.Бахмут, для виконання яких у 2018 році надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету.

4. Відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов) забезпечити в установленому порядку оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.

5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я  (Красножон), з питань молодіжної  політики,  освіти,  культури і спорту (Капленко),  секретаря  Бахмутської  міської  ради  Кіщенко С.І.                                                         

Міський голова                                                                  О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2109
Про затвердження Положення про проведення Конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства м. Бахмут, для реалізації яких надається фінансова підтримка.
45.07 KB