Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 18.12.2018 №6/124-2412

Переглядів: 640
сессия : 

Про повернення (безоплатно) майна із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у державну власність

Розглянувши службову записку від 06.12.2018 № 01-7131-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про повернення (безоплатно) майна із комунальної власності територіальної громади  м. Бахмут у державну власність, відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положення про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. За наявністю згоди органів державної влади, визначених ст.5 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», повернути (безоплатно) із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у державну власність майно розташоване за адресою: м. Бахмут, вул.О.Сибірцева, 168, розміщене на земельній ділянці загальною площею 0,13 гектара (кадастровий номер 1410300000:00:017:0266), згідно переліку (додається), з віднесенням його до сфери управління Генеральної прокуратури України.

2. Уповноважити Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) вжити заходів щодо повернення (безоплатно)  майна, визначеного у додатку до цього рішення, із комунальної власності територіальної громади м.Бахмут у державну власність у порядку визначеному чинним законодавством.

3. Організаційне виконання рішення покласти на Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м.Бахмут» (Мельникова), Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна),  заступників міського голови Стрющенка О.В., Точену В.В.

4. Координаційне забезпечення  виконання  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань соціального захисту населення і охорони здоров'я (Красножон), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 18.12.2018 №6/124-2412
Про повернення (безоплатно) майна із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у державну власність
18.74 KB