Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2422

Переглядів: 702
сессия : 

Про внесення змін до структури Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради

Розглянувши доповідну записку від 20.12.2018 № 01-7423-06 начальника Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Юхно М.А. щодо  внесення змін до структури Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради, з метою забезпечення реалізації повноважень з питань територіального розвитку, аграрної політики, розвитку туризму, публічних закупівель, враховуючи загальну чисельність працівників Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради, затверджену рішенням Бахмутської міської ради від 18.12.2018 36/124-2406, керуючись п.5 ч.1 ст.26, ст.54 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни до структури Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (далі - Управління):
    1. Ліквідувати відділ економіки та прогнозування Управління;
    2. Утворити у складі Управління 2 відділи, без статусу юридичної особи:
      • відділ планування та моніторингу Управління, поклавши на нього функції з реалізації державної політики у сфері економічного і соціального розвитку, публічних закупівель, розвитку малого підприємництва, регуляторної політики у сфері господарської діяльності, розвитку економічної конкуренції та обмеження монополізму тощо;
      • відділ територіального розвитку Управління, поклавши на нього функції з реалізації державної регіональної та аграрної політики, територіального розвитку, інвестиційної та інноваційної діяльності, європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, розвитку туризму тощо.
    3. Затвердити з 06.05.2019 року структуру Управління в межах установленої граничної чисельності працівників Управління: відділ планування та моніторингу Управління, відділ територіального розвитку Управління, відділ енергоменеджменту та екології Управління.
  2. Начальнику Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Юхно М.А.:
    1. Здійснити відповідно до діючого законодавства заходи щодо приведення структури та штатного розпису Управління у відповідність з цим рішенням.
    2. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо надання гарантій та захисту трудових прав працівників Управління у зв’язку із змінами в структурі Управління.
    3. Підготувати проект Положення про Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради з урахуванням повноважень, визначених цим рішенням та надати його на затвердження Бахмутській міській раді.
    4. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з із змінами в організаційній структурі Управління.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (Юхно), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію Бахмутської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                             О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2422
Про внесення змін до структури Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради
16.96 KB