Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1599

Переглядів: 1135
сессия : 

Про списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків

Розглянувши інформацію від 24.06.2016 № 01-2842-06 Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради щодо списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, з метою забезпечення та реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими будинками, враховуючи листи об´єднань співвласників багатоквартирних будинків, відповідно до Закону України від 14.05.2015 №417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. 1. Доручити комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія  житлово - комунальних послуг» (Бондарєв):
    1. Здійснити списання з балансу багатоквартирних житлових будинків  згідно переліку (додається).
    2. Затвердити акти про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу та надати їх на погодження міському голові в термін до 27.09.2016.
    3. При списанні з балансу багатоквартирних житлових будинків, керуватися Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301.
  2. Затвердити склад комісій зі списання з балансу комунального підприємства  Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, визначених у додатку до рішення (додається).
  3. Комісіям зі списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків, визначених у додатку до рішення (Бондарєв) забезпечити роботу щодо списання багатоквартирних житлових будинків та скласти акти про списання з балансу багатоквартирних житлових будинків за формою, визначеною чинним законодавством України. 
  4. Уповноважити міського голову Реву О.О. на погодження актів про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія  житлово - комунальних послуг» (Бондарєв), об´єднання  співвласників багатоквартирного будинку «Ювілейна,97а» (Костенко), ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «НЕЗАЛЕЖНИЙ» (Пипко), Об´єднання  співвласників багатоквартирного будинку «Чехова,8» (Золотар), Об´єднання  співвласників багатоквартирного будинку  «Горького,51», (Борисова), Об´єднання  співвласників багатоквартирного будинку «Горького,55А»  (Дмитренко), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови за розподілом обов’язків.
  6. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                               С.І.Кіщенко

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1599
Про списання з балансу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово - комунальних послуг» багатоквартирних житлових будинків
34.16 KB