Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 131 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.05.2011 №206

Переглядів: 1210

Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за І квартал 2011 року

Заслухавши довідку першого заступника міського голови Сакали В.В. «Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської ради за І квартал 2011 року», згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІІ квартал 2011 року, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.03.2011 №92, керуючись ст.ст. 27-35, 40, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку першого заступника міського голови Сакали В.В. «Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за І квартал 2011 року», прийняти до відома.
  2. Запропонувати:
    1. Керівникам підприємств, якими за підсумками І кварталу 2011 року отримано негативний фінансовий результат, продовжити роботу по стабілізації  фінансового стану підприємств.
    2. Підприємствам житлово-комунального господарства, розташованим на  території Артемівської міської ради:
      1. Посилити контроль щодо повноти сплати  населенням за спожиті житлово-комунальні послуги, дотримання норм надання послуг і забезпечення їх якості.
      2. метою зменшення рівня заборгованості  населення за спожиті послуги житлово-комунального господарства активізувати  претензійно-позовну роботу.
  3. Рекомендувати управлінню Пенсійного фонду України в м.Артемівську (Піскун), фінансовому  управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), Артемівській об’єднаній державній податковій інспекції  (Басов) посилити роботу  щодо мобілізації  платежів до Пенсійного фонду України і до бюджетів всіх рівнів.
  4. Рекомендувати виконкомам Соледарської  (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад розглянути на своїх засіданнях підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за І квартал 2011 року підприємствами, які розташовані на їх території.
  5. Доручити першому заступнику міського голови Сакали В.В. внести питання «Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за І квартал 2011 року» на розгляд чергової сесії Артемівської міської ради.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Петриєнко Т.В., Гончарова С.В., першого заступника міського голови  Сакали В.В.

 Перший заступник міського голови                      В.В.Сакали