Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 52 гостя.

Урядовий портал

«Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці»

Переглядів: 918
04.12.2023 - 08:16

З метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, з урахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2023 рік, Державною службою України з питань праці з 01 грудня до 31 грудня 2023 року проводиться інформаційна кампанія «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці».

Трудовий договір є юридичним інструментом, що забезпечує захист прав працівників у разі їх порушення. Укладення трудового договору стимулює і працівників, і роботодавців відповідальніше ставитись до своїх прав і обов’язків та підвищує їх свідомість щодо відповідальності та можливостей захисту. 
Державною службою України з питань праці головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України. 
Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, знаходяться у рубриці «Запитання-відповіді» на сайті Державної служби України з питань праці та на інформаційному порталі pratsia.in.ua. 

post-1_01.12.2023_1