Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.09.2011 №384

Переглядів: 1558

Про стан роботи Артемівського МВ  (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області щодо  профілактики та запобігання рецидивної злочинності серед осіб раніше  засуджених

Заслухавши інформацію начальника Артемівського міського відділу  (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області полковника міліції Браткова С.В.  "Про стан роботи Артемівського МВ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області щодо профілактики та запобігання рецидивної злочинності серед осіб, раніше засуджених», згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на  III квартал 2011 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 08.06.2011 № 267, відповідно до Закону України від 20.12.1990 № 565-XII «Про міліцію» із внесеними до нього змінами ,  наказу МВС України від 11.11.2010 № 550 «Про затвердження Положення про службу дільничних інспекторів міліції в системі Міністерства внутрішніх справ України»,  спільного наказу ДДУПВП та МВС України від 19.12.2003 № 270/1560 «Про затвердження Інструкції про порядок виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та здійснення контролю щодо осіб, засуджених до таких покарань» із внесеними до нього змінами, керуючись  ст.ст. 34, 38, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради 

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника Артемівського міського відділу (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області полковника міліції Браткова С.В. «Про стан роботи Артемівського МВ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області щодо  профілактики та запобігання рецидивної злочинності серед осіб, раніше засуджених»,  прийняти до відома.
  2. Артемівському міському відділу (з обслуговування
    м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області (Братков):
    1. Продовжити організацію  роботи щодо  профілактики та запобігання рецидивної злочинності  на території Артемівської міської ради серед осіб, раніше засуджених з залученням громадськості та здійснювати  контроль за її проведенням.
    2. Посилити профілактичний вплив  на осіб зазначеної категорії шляхом відпрацювання територій за місцем мешкання та найбільшого  скупчення зазначеної  категорії осіб.
    3. Забезпечити  постійне інформування населення про стан рецидивної злочинності на території Артемівської міської ради через засоби масової інформації та шляхом розміщення на офіційному  Веб - сайті Артемівської міської ради.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради  (Тишанінова), Артемівському міському центру зайнятості (Лєщенко), Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), Артемівському міському центру соціальних служб для сім ї , дітей та молоді (Окшина):
    1. Сприяти особам, які звільнились з місць позбавленя волі у вирішенні соціально-побутових питань, вживати заходи щодо соціальної адаптації зазначеної  категорії осіб.
    2. З метою забезпечення зайнятості зазначеної  категорії осіб проводити роз’яснювальну роботу та надавати консультаційну допомогу з питань працевлаштування.
    3. Забезпечити бронювання   в   порядку,   встановленому   законом,   на підприємствах,  в установах та  організаціях  незалежно  від  форм власності  робочих  місць,  призначених для працевлаштування зазначеної  категорії осіб, як таких, що відповідно до законодавства потребують соціального  захисту  і не  спроможні  конкурувати  на ринку праці.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на  Артемівській  МВ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України  в  Донецькій  області  (Братков), Управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради  (Тишанінова), Артемівській міській центр зайнятості (Лєщенко), Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), Артемівській міській центр соціальних служб для сім ї,  дітей та молоді (Окшина) .
  5. Координаційне забезпечення  виконання рішення  покласти на першого заступника міського голови Сакали В.В., керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Перший заступник міського голови                                                   В.В. Сакали

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 14.09.2011 №384
Про стан роботи Артемівського МВ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області ...
27.62 KB