Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.12.2011 №519

Переглядів: 1035

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 15 по вул. Артема у місті Артемівську

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 16.11.2011 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 15 по вул. Артема у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання”, затвердженим постановою Ради Міністрів Української РСР від 26.04.84 № 189, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.05.97 № 409 “Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 16.11.2011 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 15 по вул. Артема у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”(додається).

    По технічному стану визнати житловий будинок № 15 по вул. Артема у місті Артемівську непридатним для проживання та перевести його в нежилий.

  2. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) та комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) підготувати та внести на розгляд Артемівської міської ради пропозиції щодо подальшого використання об’єкту, визначеного у п.1 даного рішення.
  3. Комунальному підприємству “Артемівське бюро технічної інвентаризації” (Дудник) внести зміни в технічну документацію, згідно даного рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

 Міський голова                                                                        О.О. Рева