Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Спортивне свято для дітей дошкільного закладу «Кульбабка»

Переглядів: 3289
05.10.2015 - 11:24

Щоранку вихованців дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» зустрічає весела музика: музичну зарядку дуже полюбили діти.

Та й всі спортивні заходи в дитячому садку давно стали доброю традицією. Для малечі проводяться спортивні розваги, веселі естафети, фізкультурні свята. Діти не просто займаються спортом, а й дізнаються про нього багато нового.

Тож, для вихованців дитсадка «Кульбабка» пройшло спортивне свято, присвячене Дню відкритості сердець, на яке були запрошені тренер і студенти Донецького вищого училища імені Сергія Бубки. Дітям був показаний майстер-клас з виконання фізичних вправ, а потім почалися змагальні естафети між дітьми: діти бігали з м'ячем, кидали його у кошик, бігали з мішечками на голові, а весь цей час їм допомагали і підтримували вболівальники і герої-гості з Діснейленду Міккі-Маус і Мінні-Маус. Перемогла звичайно дружба. Наприкінці свята кожен залишив частинку свого серця на пам'ять як знак своєї любові до Батьківщини. Всі діти отримали медалі, заряд бадьорості і гарного настрою!

Адміністрація дошкільного закладу виражає вдячність директору Донецького вищого училища імені Сергія Бубки Анушкевичу Ігорю Казимировичу за надану допомогу в проведенні спортивного свята для дітей.

Щоранку вихованців дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» зустрічає весела музика: музичну зарядку дуже полюбили діти. Щоранку вихованців дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» зустрічає весела музика: музичну зарядку дуже полюбили діти. Щоранку вихованців дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» зустрічає весела музика: музичну зарядку дуже полюбили діти.

Останні статті на сайті